Om Nordskog

Nordskog AS er en av Norges ledende distributører innen våpenbransjen. Vi har våpen til alle jaktformer og sportsgrener, med kvalitet som gjennomgående fokus. Nettopp kvalitet er en av grunnsteinene i firmaet, og de leverandørene vi velger å jobbe med er ledende på sine respektive fokusområder. Våre produkter har topp funksjonalitet, topp materialvalg, de beste produksjonsprosessene og de beste kvalitetskontrollene.

Dette kommer fremfor alt frem gjennom vår hovedleverandør Browning - "The best there is".

Gjennom et godt samarbeid med alle våre leverandører og forhandlere sørger vi for at våre produkter har overlegen leveringssikkerhet og god after-sales service. Vi samarbeider kun med de beste faghandlerne for å sikre at du som kunde får den veiledningen du trenger når du skal handle ditt nye utstyr. 

Nordskog AS skal utvikle, markedsføre, levere og selge produkter til brukere av våpen og optikk.

Produkt- og markedsdefinisjon:

Våre produktgrupper skal være:
Våpen
Ammunisjon
Optikk
Tilbehør
Produktgruppene begrenses/spisses til varianter med høy omløpshastighet

Våre kunder skal være:
Våpenbrukere:
Jegere
Konkurranseskyttere
Lek/underholdnings-skyttere
Militære
Politi
Brukere av sportsoptikk

Vår forretningsfilosofi er sammenfattet i 3 ord:

KVALITET INNOVASJON SAMARBEID

 

Hver eneste beslutning som fattes i selskapet er forankret i denne forretningskulturen.

Vi ønsker å selge kvalitet, tenke nytt og annerledes,
tilby innovative kvalitetsprodukter tilpasset dagens brukere.
Dette skal gjøres på en kvalitativ god måte gjennom et tett samarbeid med faghandelen.

Nordskog er altså leverandør av kvalitetsvarer til faghandelen, og ønsker et utpreget samarbeid med forhandleren for å tilby brukere av våpen og optikk det beste produktet til best mulig pris.
Vi tilbyr derfor forhandlerne rammebetingelser som gjør dem best mulig i stand til å tilby den aller beste service og oppfølging. Bare på den måten kan brukeren av våre kvalitetsprodukter få den oppfølging de fortjener.

Du finner derfor ikke våre produkter i den kyniske delen av bransjen, varehusene, hvor brukeren i alle aspekt i stor grad er overlatt til seg selv. Derimot finner du våre produkter i utvalgte spesialforretninger med høy kompetanse, om lag 60 forhandlere fra Lindesnes i sør til Svalbard i Nord.

Som en del av Browning International, deler BW Norway hovedlager med Browning International i Belgia. Norge er imidlertid ikke en del av EU, noe som gjør forsendelser hit dyrere enn til øvrige Europa. Derfor er det besluttet at Browning holder en egen distribusjonskanal med de fleste varelinjer i Norge, slik at bestilte varer leveres kjapt og smidig til våre forhandlere.

Vi har månedlige forsendelser fra hovedlageret i Belgia til vår norske distribusjonssentral. Varer som ikke er på lager i Norge har dermed opptil en måneds leveringstid forutsatt at den finnes på hovedlageret. Merk at BW Norway har utviklet flere spesialmodeller for Norge som ikke er tilgjengelige i Europa eller verden forøvrig. Disse vil ikke være tilgjengelige fra det belgiske hovedlageret i tilfeller hvor vi blir utsolgt, men først ved neste forsendelse direkte fra fabrikk.

Medarbeidere

Alex Andersen

Stein O. Alm

Daglig leder

Stein O. Alm er opprinnelig børsemaker med administrativ tilleggsutdanning. Har sin bransjekunnskap som grunnlegger, børsemaker og daglig leder av Alms Børsemakerverksted og senere Alm Våpen & Villmark a.s. i mer enn 20 år. Ivrig jeger og friluftsmann med visjoner om å heve kvalitet og profesjonaliteten betydelig i bransjen.

Kenneth Hansen

Staale V. Rasmussen

Key account manager

Staale V. Rasmussen er vår key account manager.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing